április 25, 2024

Miért kell samsung tokot használni?

Nézzük mostanában milyen védelmet, használnak a legtöbben a legújabb okostelefonokra! Manapság sajnos elengedhetetlen egy megfelelő védőtok használata, mivel a készülékek hihetetlenül sérülékenyek, ellentétben a régi, szinte elnyűhetetlen modellekkel szemben.

Ahogy a neve is sugallja, ez egy kemény tok Samsungra, ami arra épült, hogy ellenálljon a sokk hatásoknak. Ez megfelel a katonai ejtés teszt alapján kiemelkedő 810G minősítésnek, és a megerősített keret kiáll a térben a telefon minden sarkánál, ezzel tökéletes védelmet nyújtva az egész kijelzőnek is, használat közben. Meglepően a barázdált oldalához tartozik egy markolat is, és a gombok továbbá a portok burkolatai szilárdak. Ez is tartalmat egy beépített képernyővédő fóliát, a meglepetések elkerülése végett. Ha az elejtés védelem a fő szempont, akkor ez a tok megoldás lehet minden problémára, és nem is túl drága.

Fontos a védekezés?

A leginkább minőségi és márkás védőtokot Speck kínál jelenleg az Samsung tokok közül. Ez brutális törésteszteket is kiáll és akár 10 lábről a betonra dobhatjuk, hiszen képes kezelni a rezgési energiákat, köszönhetően a bordáknak a tok belső burkolatán. A barázdák célja, hogy eloszlassa a készülék éleit érő sokkokat. A matt bevonat lehetővé teszi, hogy a tok felülete ellenálljon a karcolásoknak, míg a széleken emelt gumi gerincek további tapadást biztosítanak, a használnak, innen ered a tok neve is. Ez egy kétrétegű kialakítás polikarbonáttal kívülső felén. A megemelt keret fogja a képernyőn, tökéletes állapotban, amikor arccal lefelé, kivágások pontosak, és a gomb borítása természetesen jól működik.

Egyedi, különleges és utánozhatatlan

Egy jól ismert név, amikor Samsung tokról, vagy egyéb ütésálló felszerelésről van szó. Nem meglepő, hogy az elismert Pelican gyártó is kínál egy igazán keménykötésű tokot a legújabb Samsung készülékre. A Voyager egyesíti a rugalmas TPR és PU-t egy gyakorlatilag törhetetlen polikarbonát héjjal. Az eredmény egy olyan tok, amely megfelel a legkomolyabb katonai szabványoknak is, és túlélik az akár több méterből történő direkt leejtést. Ez az tok egy praktikus tartóban érkezik – amely egy 360 fokban forgatható övcsipesz – és ezzel használható, mint egy állvány a filmnézéshez. Ez is egy képernyővédő fóliával érkezik és a gyártó élettartam garanciát vállal a termékére. Hamarosan érkezik a Samsung galaxy s8, erről bővebben itt olvashattok. Valószínűleg ez a tok már a megjelenés pillanatában elérhető lesz a készülékre!

Attól féltem, hogy ebben a tokban meglehetősen nehéz lesz a telefon, annyira, hogy szinte alig bírom majd a zsebemben tartani. Az UAG tok kinézete leginkább egy űrhajóra hasonlít. A gyártó valójában ügyes kombinációt alkalmazott könnyű műanyagból, szerencsére nem fémből. Vannak gumi fejlesztések a sarkokban, hogy felfogja a nagyobb ütéseket, továbbá az apró gumi lábak megakadályozzák az Samsung véletlen lecsúszását a sík felületeken. A túlméretezett gomb borításoknak köszönhetően könnyű megtalálni ránézés nélkül is a kapcsolókat, és könnyű megnyomni akkor is, ha nedves vagy piszkos kézzel próbálkoznánk. Ez a Samsung tok is megfelel a katonai ejtésteszt normál 810G-516,6 szabványának.