május 22, 2024

Augusztusban érkezik a Honor Magic 3

A Honor 2021. augusztus 12-én globális sajtótájékoztatót tart, amely az első ilyen méretű sajtótájékoztató lesz idén. Azt is megerősítette, hogy ez a Honor Magic 3 számára lesz.

Az elmúlt hetekben több pletyka is felröppent egy Honor Magic 3-ról, és ha bármelyik igaz, akkor izgalmas eseményre számítunk.

Maga a Honor korábban azt mondta, hogy a következő telefonja az új Qualcom Snapdragon 888 Plus chipkészlettel érkezik, míg egy kiszivárgott render azt sugallta, hogy a Magic 3 a márka első kijelző alatti szelfikamerájával érkezik.

Ez minden bizonnyal “Magic” státuszba emelné, és egy évenkénti frissítést adna – a Magic 2 innovatív, csúsztatható kijelzővel rendelkezett, hogy felfedje az előlapi kamerát.

A korábbi pletykák még egy összecsukható Magic telefonra is utaltak, de most már nem vagyunk olyan biztosak benne. Valószínűbb, hogy a Magic 3 lesz az egyedüli fókuszban.

A Honor azt is megerősítette, hogy az esemény csak online lesz, ami továbbra is bölcs dolog, figyelembe véve a folyamatban lévő járványt. Augusztus 12-én, csütörtökön, BST 12.30-kor kezdődik.

Frissíteni fogunk, ha és amikor további információkat (és videó stream részleteket) kapunk. Egyelőre nézd meg az oldal tetején található képet (amelyet a Honor bocsátott rendelkezésünkre). Talán egy kamera lencse?