Kiderültek az Apple előfizetések Angliai árai

A legutóbbi pletykák azt állították, hogy az Apple hardver előfizetéses szolgáltatása jön az ügyfelek számára, hogy havi díj ellenében iPhone-okat és más készülékeket kapjanak. Most egy neves iparági tippmester felvetette, hogy ez mennyibe kerülhet.

Állítólag a rendszer lehetővé teszi majd, hogy az emberek 12, 24 vagy akár 36 hónapra felezzék meg a legújabb hardverek árát, majd a szerződéses időszak lejárta után a legújabb modellre cseréljék a készüléket.

Az Egyesült Királyságban például a mobilszolgáltatók már most is kínálnak hasonló árterveket a készülékekhez, de ezek gyakran a hálózati tarifa egyidejű megkötésétől függenek. Az Apple kezdeményezése pedig forrásból származna.

Ez azonban nem jelenti azt, hogy olcsóbbnak bizonyulna. Mark Gurman, a Bloomberg újságírója és Apple-szakértője a Power On hírlevél legfrissebb számában azt írta, hogy egy iPhone-ért végül több száz dollárt is fizethetünk, mintha azonnal megvennénk.

Ráadásul az Apple visszakapja a készüléket, hogy továbbértékesítse. A vállalat számára ez mindenképpen win-win.

“Bontsuk le a dolgot” – állítja. “Az iPhone 13, Pro és Pro Max induló árait használom – 799, 999 és 1099 dollár -, és példaként 35, 45 és 50 dolláros havi árakat választok (azért választottam ezeket a szinteket, mert néhány dollárral alulmúlják a régi iPhone Upgrade Program árait).

“Íme, mennyit termelne az Apple három év … TOVÁBB